Mediumschap

Spirituele wereld

Als je komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel, de essentie van wie je bent, leeft voort in een andere wereld (een andere dimensie). Het verschil tussen onze wereld en de spirituele wereld zit met name in de energie. De energie in de spirituele wereld is ‘hoger’. Zo hoog dat we die wereld niet kunnen zien. 

Hoe werkt een mediumconsult?

Als medium leg ik contact met de spirituele wereld door mij af te stemmen op de vibratie. Ik werk met ‘energie’, die je niet altijd kunt zien, maar die je wel kunt voelen. Ik stel mij via mijn innerlijke zintuigen (helderzien, helderhoren, heldervoelen, etcetera) open voor de energietrillingen en vertaal deze. Eigenlijk maak ik een directe verbinding met de ziel, waardoor (levens) vragen beantwoord kunnen worden.

Wanneer ik contact maak met de spirituele wereld is het ook mogelijk om een contact te maken met een overleden dierbaren. Er kan bijvoorbeeld informatie gegeven worden over: het karakter, relatie, werk, gedeelde herinneringen, manier van overlijden, etcetera.

Afspraak maken

Zou je graag antwoord willen op (levens) vragen of zou je graag contact willen met een overleden dierbaren?
Dan is een (online) consult misschien wel iets voor jou!

De kosten voor een (online) consult bedragen 65 euro voor 45 minuten. Ga voor het reserveren van een (online) consult naar de online agenda.

Het is mogelijk om een online consult te ontvangen in de avonduren. Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Check dan hier de online mogelijkheden!

Ik kijk er naar uit!
Liefs Winnie

Demonstraties

Regelmatig worden er ook (online) demonstraties gegeven, waarbij Winnie contact maakt met de spirituele wereld en misschien wel met een overleden dierbaren voor jou. Heb je interesse in het organiseren of het bijwonen van een (online) demonstratie? Neem dan even contact op via winnie@reikicollege.nl. De kosten voor het bijwonen van een (online) demonstratie zijn 15 euro per persoon.

Lid van