Online Reiki Cursussen

ONLINE REIKI 1 CURSUS
In de online cursus Reiki 1 raak je vertrouwd met Reiki. Je leert voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Na afronding van de cursus ben je in staat een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf en anderen. Na afronding van de online cursus Reiki 1 ontvang je een erkend certificaat.

Reiki in de eerste graad staat met name in het teken van het helen van jezelf. Je zuivert jezelf en je energie zodat blokkades opgeruimd kunnen worden. Je leert in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie. Je leert de universele levensenergie ervaren doordat je energiekanaal tijdens de reiki inwijdingen weer wordt geopend.

PROGRAMMA
De eerste online cursusdag duurt van 13:00-17:00 uur. Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van onze Reiki Trainer. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat jouw energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het ontstaan van Reiki.

Ook krijg je een thuisopdracht mee, waarbij je jezelf drie weken lang gaat behandelen. Dit zorgt ervoor dat het energiekanaal goed kan doorstromen en je blokkades op het fysieke niveau (denk hierbij aan hoofd, nek-en rugklachten) kunt opheffen. Drie weken na de online cursusdag komen we weer bij elkaar, tijdens een online terugkomochtend waar je leert om jezelf te beschermen en krachtiger te maken (aura) tegen energieën van buitenaf. Ook krijg je tips mee hoe je andere mensen kunt behandelen en waar je rekening mee moet houden. De online terugkomochtend duurt van 9:30-11:30 uur.

Tarieven
De kosten voor deze online reiki 1 cursus bedragen 180 euro inclusief informatiemapje, terugkomochtend en een erkend certificaat.

RECENCIES
Juist omdat Reiki 1 in het teken staat van het helen van jezelf is deze cursus heel goed online te volgen. Wil je graag weten wat andere cursisten vonden van de online cursussen, workshops en oefenavonden? Ga dan naar de recensies van Reiki College.