Over Winnie

Ik ben Winnie Vroegindeweij en heb naast Reiki College mijn eigen praktijk: Praktijk YOU waar ik mensen help beter om te gaan met uiteenlopende onderwerpen, zoals (hoog)gevoeligheid en hoogbegaafdheid. Mijn kennis en ervaring met mijn eigen kinderen komt hierbij heel goed van pas. In mijn praktijk help ik ook mensen met stressklachten, overspannenheid en burn-out verder om (weer) in balans te komen en dichter bij zichzelf te blijven – om zo weer het geluk van een leven in balans te kunnen ervaren. De verschillende technieken die ik in mijn praktijk inzet zijn o.a. Gesprekstherapie, (Familie)opstellingen, Natuurgeneeskunde, Reiki en Mediumschap. Een vrij unieke, maar heel krachtig gebleken combinatie om mijn cursisten en cliënten mee te kunnen begeleiden op hun pad.

Ik heb diverse opleidingen (Holistisch Therapie, Reiki, Natuurgeneeskunde en Spiritueel Mediumschap) gevolgd om bewuster met mijn gevoeligheid om te kunnen gaan en om mezelf nog beter te leren kennen. Dit is heel waardevol geweest om met name mijn eigen kinderen verder te kunnen helpen, en uiteindelijk ook anderen.

Als kind was ik vrij verlegen en erg gevoelig, met name voor sferen en verwachtingen van anderen. Ik kon mensen haarfijn doorgronden. Ik had altijd precies in de gaten wat er bij anderen speelde. Mijn gevoeligheid werd niet altijd begrepen en niet door iedereen gewaardeerd. Door mij aan te passen heb ik hier uiteindelijk een weg in kunnen vinden. Na de geboorte van mijn kinderen werd mijn gevoeligheid nog intenser. Mijn kinderen spiegelden mij hierin en maakten mij er nog bewuster van. Zij zijn de reden dat ik mijn gevoeligheid verder ben gaan ontwikkelen en ben gaan omarmen.

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Ga dan naar de agenda en bekijk de mogelijkheden online via zoom.