Vier-daagse cursus mediumschap en intuïtie

Ontdek hoe informatie over anderen bij jou binnenkomt, leer deze intuïtieve vermogens in te zetten en verbaas jezelf!

Tijdens de vier-daagse cursus mediumschap & intuïtie ga je aan de slag om je intuïtieve vermogens te ontdekken. Hoe krijg je informatie binnen als je energie van iemand anders, of van een voorwerp probeert te voelen? In grote lijnen volgen we een programma als volgt.

Eerst zorg ik, met behulp van diverse oefeningen, dat je helemaal ‘in je lijf’ komt. Vanuit die ontspanning help ik je verbinden met je ‘hogere zelf’. Van daaruit kijken we of je meer te weten kunnen komen over de cursist tegenover je.

Hoe voelt diegene zich? Wat speelt er in zijn/haar leven. Met welke (levens)vragen loopt diegene rond? Wat voor werk doet hij of zij? Waar wordt hij/zij gelukkig van? Het zal je verbazen hoeveel je te weten kunt komen door je intuïtieve vermogens in te zetten!

Voel je het? Krijg je kleuren of beelden door? Of “weet” je het gewoon? Alles is mogelijk. We zullen gaan vaststellen hoe de informatie bij jou binnenkomt, en ook hoe je de betrouwbaarheid van de informatie leert beoordelen.

Het kennen en aanspreken van je intuïtie is de eerste stap naar het mediumschap en het laten ontstaan van een contact met overleden dierbaren is een volgende stap. In de cursus mediumschap & intuïtie werken we hier langzaam naar toe, zodat je op een liefdevolle manier contact kunt maken met overleden dierbaren.

Wat voor oefeningen kan je tijdens deze cursus verwachten?

  • alles over de kleurenleer
  • aura’s lezen
  • psychometrie
  • tarrot kaarten lezen
  • foto’s lezen
  • psychic & mediamieke readingen
  • meditaties
  • healing
  • en nog veel meer….

De cursusdagen duren van 9:30 tot ongeveer 15:00 uur. De kosten voor deze cursus bedragen 375 euro. Dit is het totaalbedrag voor vier cursusdagen, inclusief drankjes, lekkers, lunch, informatiemapje en deelnamecertificaat. Let op: dit tarief is vast. Wanneer je op één of meer cursusdagen afwezig bent, geeft dat geen recht op restitutie.

Cursusdata en aanmelden

Mediumschap & intuïtie, najaar 2020
(vr 16 okt, vr 30 okt, vr 13 nov & vr 27 nov)
Deze cursus is helaas VOL

Wil je bericht ontvangen als een nieuwe cursusdatum bekend is? Laat het weten via het contactformulier, of mail naar winnie@reikicollege.nl.