Cursus Reiki 1

In de cursus Reiki 1 raak je vertrouwd met Reiki. Je leert voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Na afronding van de cursus ben je in staat een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf en anderen. Na afronding van de cursus Reiki 1 ontvang je een erkend certificaat.

Reiki in de eerste graad staat met name in het teken van het helen van jezelf. Je zuivert jezelf en je energie zodat blokkades opgeruimd kunnen worden. Je leert in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie. Je leert de universele levensenergie ervaren doordat je energiekanaal tijdens de reiki inwijdingen weer wordt geopend.

PROGRAMMA

De eerste cursusdag duurt van 09:30-15:00 uur. Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van onze Reiki Trainer. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat jouw energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het ontstaan van Reiki.

Ook krijg je een thuisopdracht mee, waarbij je jezelf drie weken lang gaat behandelen. Dit zorgt ervoor dat het energiekanaal goed kan doorstromen en je blokkades op het fysieke niveau (denk hierbij aan hoofd, nek-en rugklachten) kunt opheffen.

Drie weken na de cursusdag komen we weer bij elkaar, tijdens een terugkomochtend waar we vooral met het geven van een Reiki behandeling aan de slag gaan. Hierbij leer je hoe je andere mensen kunt behandelen en waar je rekening mee moet houden. De (online) terugkomochtend duurt van 9:30-11:30 uur.

Online Reiki 1 Cursus
Sinds kort is er ook een online reiki 1 cursus. Deze cursus vindt plaats op zaterdag van 13:00-17:00 uur online via zoom. Met een terugkommoment ook op een zaterdagochtend 3 weken na de eerste cursusdag. De kosten voor deze online reiki 1 cursus bedragen 180 euro inclusief informatiemapje, terugkom en een erkend certificaat.

LOCATIE

De Reiki 1 Cursus wordt gegeven aan de Kartuizerland 26 in Den Hoorn zh..

TARIEVEN

De Cursus Reiki 1 kost 250 euro. Dit is inclusief koffie/thee en een lunch.

AGENDA EN AANMELDEN

Ga naar de agenda om te bekijken wanneer je de eerstvolgende cursus Reiki 1 kunt volgen. Je kunt direct online reserveren en een aanbetaling doen. Je plek is dan direct voor jou gereserveerd!