Cursus Reiki 2

Vanaf drie maanden na afronding van Reiki 1 kun je starten met Reiki 2. Waar Reiki 1 focust op het fysieke niveau, gaat Reiki 2 dieper. Je leert op emotioneel en mentaal niveau te behandelen zodat je trauma’s, frustraties of pijnen uit heden en verleden kunt aanpakken, zowel bij jezelf als bij anderen. Ook leer je te behandelen op afstand.

Je ontvangt een nieuwe inwijding en je leert Reiki symbolen toepassen. De energie waarmee je jezelf en anderen kan behandelen, zal daardoor nog krachtiger worden.

PROGRAMMA

De eerste cursusdag is van 09:30-15:00 uur en de terugkomochtend van 9:30-11:30 uur. Tijdens de cursus Reiki 2 komt onder meer het volgende aan bod:

  • Je ontvangt een nieuwe inwijding van onze Reiki trainer. Je energiekanaal wordt daardoor verder geopend en de Reiki energie waarmee je werkt, wordt nog krachtiger.
  • Je leert gebruik te maken van de Reiki symbolen, waarmee je Reiki gerichter naar de oorzaak van de klacht kan sturen.
  • Je leert hoe je een Reikibehandeling op afstand kunt geven.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alles tijdens de cursusdag oefenen en in de praktijk brengen. Na afronding van de cursus Reiki 2 ontvang je een erkend certificaat.

Reiki in de tweede graad is een veelzijdige, diepgaande cursus die je intuïtie en zelfbewustzijn nog verder zullen versterken. Je krijgt zoveel inzichten, dat je er lange tijd mee vooruit kunt in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Om die reden adviseren we om jezelf na Reiki 2 zeker een jaar de tijd te gunnen voordat je verder gaat met Reiki Master.

LOCATIE

De Reiki 2 Cursus wordt gegeven aan de Kartuizerland 26 in Den Hoorn zh of online via Zoom.

TARIEVEN

De Cursus Reiki 2 kost 350 euro (vooraf te voldoen). Dit is inclusief koffie of thee, versnaperingen en een lekkere lunch op de eerste cursusdag.

AGENDA & AANMELDEN

Ga naar de agenda om te bekijken wanneer je de eerstvolgende Cursus Reiki 2 kunt volgen. Je kunt direct online reserveren en een aanbetaling doen. Je plek is dan direct voor jou gereserveerd!