Cursus Reiki 3a (Reiki Master)

Vanaf één jaar na afronding van Reiki 2 kun je starten met Reiki 3a. De Reiki 3a Cursus wordt ook wel de Reiki Master Cursus genoemd. Reiki 3a Cursus is voor mensen die graag Reiki in hun leven willen blijven toepassen en al intensief aan zichzelf hebben gewerkt. Ze zijn in het bezit van minimaal het Reiki 1 & Reiki 2 certificaat.

Tijdens de Reiki 3a Cursus krijg je een inwijding en leer je werken met het vierde (geheime) symbool. Hierdoor kun je de heling op alle verschillende niveaus (tegelijk) inzetten. Je intuïtie zal zich nog meer versterken en je zult vanuit een hoger bewustzijn kunnen gaan leven.

PROGRAMMA

De eerste (online) cursusdag is van 09:30-15:00 uur en de (online) terugkomochtend van 9:30-11:30 uur.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alles tijdens de (online) cursusdag oefenen en in de praktijk brengen. Na afronding van de cursus Reiki 3a ontvang je een erkend certificaat (Reiki 3a graad).

LOCATIE

De Reiki 3a Cursus wordt gegeven aan de Kartuizerland 26 in Den Hoorn zh of online via Zoom.

TARIEVEN

De (online) Cursus Reiki 3a kost 625 euro (vooraf te voldoen). Dit is inclusief koffie of thee, versnaperingen en een lekkere lunch op de eerste cursusdag.

AGENDA & AANMELDEN

Ga naar de agenda om te bekijken wanneer je de eerstvolgende (online) cursus Reiki 3 kunt volgen. Je kunt direct online reserveren en een aanbetaling doen. Je plek is dan direct voor jou gereserveerd!

Tijdens de lock down zullen alle cursussen en workshops online plaatsvinden via Zoom!