Cursus Reiki 3b (Reiki Trainer)

De Reiki 3b cursus, ook wel Reiki Trainer genoemd, is voor mensen die graag zelf willen doceren in Reiki. De Reiki 3b Cursus is een persoonlijk ontwikkelingstraject van ongeveer een jaar, waarbij je wordt gecoacht en begeleid in het geven van inwijdingen, Reikicursussen en oefen-en terugkomdagen.

Het is een persoonlijk ontwikkelingstraject, waar je intensief aan jezelf zal gaan werken door je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis uit te breiden. Het zijn individuele sessies, die gezamenlijk zullen worden ingepland. Daarnaast worden er nog een aantal dagen met andere Reiki Trainers in opleiding gepland voor o.a. een workshopochtend, een inwijdingsdag en de Reiki 1 cursusdag, waarin zélf een Reiki 1 cursus geeft.

Tarieven

De kosten voor de (online) cursus Reiki 3b / Reiki Trainer zijn 1.750 euro.

Na het behalen van de (online) Reiki 3b Cursus ontvang je een erkend certificaat (Reiki 3b graad) en ben je in staat om zelf Reiki te doceren, d.w.z. mensen op te leiden en in te wijden.

Aanmelden

In het voorjaar van 2021 start er weer een nieuw (online) Reiki Trainer traject. Wil je je hiervoor aanmelden? Mail me dan even op info@reikicollege.nl, dan overleggen we samen een startdatum.