Reiki behandelingen

Naast het volgen van de verschillende Reiki Cursussen is het ook mogelijk om in de praktijk van Reiki College zowel een kortere (30 min) als een langere (60 min) Reiki behandeling te krijgen.

Reiki is voor iedereen. Je kunt het zien als een energetische massage waar je weer even helemaal tot jezelf kunt komen. Je komt weer even helemaal tot rust. Na een Reikibehandeling voel je je vaak energieker! Daarnaast is het ook gewoon heel ontspannend 😉

WAT IS REIKI?

Reiki is een overdracht van energie. Een liefdevolle energie die voor zowel de gever als de ontvanger een helend effect heeft. Elk lichaam heeft van nature het vermogen om zichzelf in balans te brengen en te genezen. Reiki activeert en versterkt dit helende vermogen.

HOE GAAT EEN REIKIBEHANDELING IN Z’N WERK?

In mijn praktijk heb ik speciaal voor de reikibehandelingen een behandel(massage)tafel staan waar je op mag komen liggen. Reiki gaat overal doorheen, dus tijdens de behandeling kun je gewoon je kleding aanhouden;-) De universele levensenergie wordt door mijn handen aan jou doorgegeven doordat ik verschillende handposities gedurende de behandeling zal aannemen.

TARIEVEN

 Reikibehandeling 30 min  € 45,-
 Reikibehandeling 60 min  € 75,-
 Reikibehandeling 20 min  € 25,- op afstand

Alle bovengenoemde tarieven zijn inclusief BTW. Op alle reikibehandelingen zijn de algemene voorwaarden van Reiki College van toepassing.

Reiki College is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel.
Het KvK-nummer van Reiki College is 27318109.

AANMELDEN

Wil je graag een afspraak maken voor een reikibehandeling? Stuur dan even een mailtje naar info@reikicollege.nl.